Check if you want to have the option to save your formation from half-time to hattrick.

کاربران جديد ميتوانند براي خود يک نام کاربري و رمز‌عبور انتخاب کنند. سپس برنامه شما را به سايت هتريک منتقل ميکند تا از اکانت هتريک خود اجازه‌ي استفاده از اطلاعات تيمتان را به Half-Time بدهيد؛ بعد از اين مرحله کاربر دوباره به سايت Half-Time بازگشت داده خواهد شد. اين پروسه تنها در اولين باري که از Half-time استفاده مي‌کنيد انجام ميگيرد. در دفعات بعدي کاربر ميتواند از نام کاربري و رمز عبوري که براي خود انتخاب کرده است، براي استفاده از Half-Time استفاده کند.